Wonen 247
Image default
Beveiliging

Jouw poorten en hekwerken perfect op maat

Wil jij een erf- of tuinafscheiding op maat laten maken? Poorten en hekwerken in allerlei soorten (en dus maten) koop je bij Hekkenpoorten.nl. Van een moderne uitstraling tot authentieke look: je hebt genoeg mogelijkheden in de webshop. Bovendien is dit de enige webshop die poorten en hekwerken 100% op maat maken. Waar veel andere bedrijven met standaardmaten werken – en waardoor jij dus als consument nog met zaagjes en verfspuitbussen aan de slag moet – kiest Hekkenpoorten.nl voor pure ontzorging.

Het assortiment aan poorten en hekwerken

Zowel de poorten als de hekwerken zijn in dezelfde stijl te bestellen, zodat je een mooi geheel creëert van je erf- of tuinafscheiding. Bestel bijvoorbeeld de volgende tuinpoorten die perfect te combineren zijn met een hekwerk:

  • Een enkele sierpoort
  • Een dubbele poort met verticale houten planken
  • Een dubbele poort met geperforeerde plaat
  • Een enkele poort met stalen plaat

Dit is zeker niet het enige in het assortiment, dus bekijk de mogelijkheden eens op Hekkenpoorten.nl.

Ontdek een passend aanbod via de bestelhulp

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, door alles wat er wordt aangeboden op internet. Gebruik daarom de bestelhulp op Hekkenpoorten.nl! In maximaal 5 vragen weet de configurator waar je naar op zoek bent en laat deze je enkel de producten zien die voor jou passend zijn. Vanuit dit aanbod maak je een productkeuze en voer je alle maten en overige wensen in. Dit is allemaal heel duidelijk aangegeven, zodat je er vloeiend en vlot doorheen loopt. Binnen een mum van tijd heb jij je bestelling geplaatst en gaan de vakmensen in de werkplaats aan de slag!

Je bestelde producten plaats je gemakkelijk

Bij elke bestelling krijg je een duidelijke handleiding waar je stap voor stap doorheen wordt geloodst. Je wordt dus echt van begin tot eind ontzorgd bij Hekkenpoorten.nl. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan staat het enthousiaste team bovendien elke werkdag voor je klaar. Je bereikt hen via de chat, per e-mail of telefonisch. De contactgegevens en meer informatie lees je op de website.