Wonen 247
Image default
Decoratie en accessoires

Een levendige muurtekening in de babykamer

Het inrichten van je babykamer is een geweldige ervaring. Als je een muur van je babykamer wilt verfraaien dan zijn er verschillende leuke eigentijdse opties. Elke aanstaande mama en papa wil niet alleen een veilige en rustgevende kinderkamer creëren voor hun nieuwe baby, maar ook een die er fantastisch uitziet! Met deze vijf ideeën voor kinderkamerinrichting zullen ouders zich realiseren dat ze geen concessies hoeven te doen aan de interieurstijl van hun huis bij het ontwerpen van een functionele en comfortabele kinderkamer.

 

Levendig en vrolijk behang

Het mooie van behang is dat er zoveel verschillende en verbazingwekkende stijlen zijn om uit te kiezen. Van cartoon muurschilderingen met dieren tot schattige stippen, sterrenhemels en opvallende bloemenprints, je zult zeker een schattig ontwerp vinden dat bij je ruimte past. Een ander aantrekkelijk aspect van modern behang is dat het gemakkelijk zelf aan te brengen en te verwijderen is en dat het geen schade aan muren achterlaat. Als je je niet wilt binden aan het behangen van de hele muur, kun je het behang altijd gedeeltelijk tegen de muur laten lopen of het gewoon aan het plafond toevoegen, zodat de baby iets kleurrijks en interessants heeft om naar te kijken.

 

Gebruik maken van een muurtekening babykamer

Een populaire en speelse trend in kinderkamerinrichting op dit moment is de muurtekening babykamer gemaakt van verschillende kleuren. Een muurtekening voor de babykamer doet wonderen om dimensie te creëren in een kinderkamer. De muurtekening babykamer kan gemaakt worden aan de hand van je eigen wensen en voorkeuren. Of het nou om een stripfiguur gaat of schattige lieve poesjes, er kan keuze gemaakt worden uit beeltenissen die aansluiten op je eigen smaak en voorkeur.🙉

 

Een eenvoudig kunstwerk

Niet elk stuk kinderkamerdecoratie hoeft gedurfd, dramatisch en kleurrijk te zijn. Een eenvoudige fotowand met vier of meer kunstwerken van dieren in rustgevende pastel- en neutrale tinten is een ideale manier om interesse toe te voegen en een rustgevende omgeving voor de baby te creëren.

 

Natuurlijke teinten

Introduceer tal van natuurlijke tinten en texturen met de toevoeging van een leuke schommelstoel (perfect voor moeders die borstvoeding geven!), een chique geweven jute vloerkleed en zeegras opbergmanden. Voeg wat frisse tinten groen toe met kussens met botanische print, dekens of canvaskunstwerken, en een kamerplant of twee. Zorg ervoor dat je controleert of de kamerplanten die je binnenbrengt niet giftig zijn.

 

Zachte verlichting

De toevoeging van een zachte lamp of nachtlampje is essentieel voor een kinderkamerinrichting. Bij het geven van borstvoeding of het controleren van de baby, een zacht nachtlampje dat je kunt aanzetten dat hun slaap niet verstoort is altijd handig. Er zijn zoveel ongelooflijke ontwerpen en vormen van nachtlampjes, waaronder wolken, konijnen, ananassen, ijsjes en paddenstoelen om er maar een paar te noemen. Een schattig nachtlampje of zachte wandlamp is de perfecte praktische manier om een ​​kinderkamer op te vrolijken en om ’s avonds gemakkelijker toegankelijk te zijn.