Wonen 247
Image default
Deur kozijn raam trap

Deze aanbieder biedt uitgebreide mogelijkheden tot het kopen van een vliegengordijn voor je deur

Wil je een vliegengordijn voor je deur kopen dat naast betaalbaar ook van hoge kwaliteit is? Dan loont het om de webshop of een van de verkooppunten van Torresol te bezoeken. Deze fabrikant en distributeur van vliegengordijnen is al sinds 1990 dé specialist in vliegenwering. Het aanbod varieert van standaard vliegengordijnen tot aan zeer luxe gordijnen of zelfs lamellen. Ook als je een onderdeel van je huidige gordijn mist, kun je uitstekend bij deze aanbieder terecht. Het resultaat is een woning die vrij is van insecten zoals vliegen, muggen en wespen!

Geniet van verschillende voordelen bij een bestelling in deze webshop

Als je een vliegengordijn voor de deur gaat bestellen in deze webshop, dan profiteer je van uitstekende specificaties. Alle gordijnen zijn geproduceerd op Nederlandse bodem, waardoor Torresol de hoogwaardige kwaliteit van de producten kan garanderen. Bovendien zijn de gordijnen gemaakt van zeer stevig materiaal. Zo is het magneetgordijn gemaakt van honderd procent polyester dat licht doorlaat. Het gordijn is ook te gebruiken als één deur openstaat en sluit automatisch na het in- en uitlopen door de twintig magneten.

Profiteer van een kant-en-klaar pakket dat bij jou thuis wordt bezorgd

Voor welk vliegengordijn voor de deur je ook kiest; het pakket wordt snel bij jou thuisbezorgd. In de meeste gevallen heb je je gordijn al binnen twee werkdagen in huis. Het kant-en-klare pakket beschikt over alle materialen die je nodig hebt om het gordijn in een mum van tijd in elkaar te zetten. Het grote voordeel daarbij is dat je geen boren of schroeven nodig hebt. Is het horgaas net iets te lang? Dan kort je het eenvoudig in door het gebruik van een naai- of nietmachine. Bestel jouw gewenste artikel direct in de webshop of bezoek een van de verkooppunten in jouw buurt. Je vindt deze door middel van de handige store locator op de website van Torresol.

https://www.torresol.nl/