Wonen 247
Image default
Woning en Tuin

Hoeveel kosten elektrische poorten of hekken?

Elektrische schuifpoorten zijn een van de meest populaire veiligheidsvoorzieningen voor huizen en bedrijventerreinen. Daarnaast biedt het gemak met het op en afrijden van een oprit of een bedrijventerrein. In dit artikel bespreken we een aantal van de verschillende soorten elektrische poorten en hekken en hoeveel ze kosten.

Soorten elektrische poorten of hekken

Er zijn een aantal verschillende soorten elektrische poorten en hekken beschikbaar op de markt, elk met zijn eigen unieke kenmerken en prijskaartje. Hier zijn drie van de meest populaire types:

  1. Elektrische draaipoort

Er zijn veel elektrische hekken die gebruikt worden bij een particuliere woning en er zijn veel elektrische hekken die gebruikt worden bij bedrijven. Als we het hebben over een elektrische draaipoort, dan zien we dat deze vooral populair is bij een particulieren woning.

  1. Open-architectuur elektrische poorten: Deze poorten zijn het eenvoudigste type en bestaan uit een enkele deur die automatisch opent en sluit. Ze kosten ongeveer €200 – €600 per poort, en ze worden meestal gebruikt in eengezinswoningen.
  2. Gesloten-architectuur elektrische poorten: Deze poorten zijn vergelijkbaar met open-architectuur elektrische poorten, maar ze hebben twee deuren die onafhankelijk van elkaar openen. Hierdoor kunt u de poort één voor één passeren, wat handig kan zijn als u zowel veel oprijdend als afrijden verkeer hebt. Deze poort wordt vaker gebruikt bij bedrijven. Prijs van elektrische schuifpoorten

Uw woning of bedrijf beveiligen met een schuifpoort

Elektrische schuifpoorten zijn een uitstekende aanvulling als onderdeel van elk beveiligingssysteem. Prijzen voor elektrische poorten kunnen variëren, afhankelijk van de gewenste functies en het merk van de poort in kwestie. Veel huiseigenaren kiezen voor eenvoudige elektrische poorten die rond de €1000 kosten, terwijl bedrijven vaak kiezen voor meer geavanceerde systemen wat meer dan €5.000 kan kosten.

Kosten Elektrische hekken en poorten

Het komt erop neer dat het bij iedere woning of bij ieder bedrijf maatwerk is. Een echte prijs kan er niet aan gegeven worden, maar een goede schatting wel. Wilt u voor uw woning of bedrijf specifiek weten wat het kost om een hekwerk volledig naar wens te laten plaatsen; neem dan zeker eens contact op met een bedrijf bij u in de buurt.

https://verstijlenhekwerken.nl/