Wonen 247
Image default
Woning en Tuin

Walnoten eettafel van Sav & Økse

Ranke eettafels van walnoot hout

Met een nieuwe walnoot eettafel maak je jouw interieur helemaal af? Het merk Sav & Økse is ontstaan uit de liefde voor hout en Scandinavisch design en de vraag naar betaalbare eettafels van massief hout. Alle 11 modellen uit de tafelcollectie zijn leverbaar in Amerikaans walnoothout. Walnoot hout (ook wel notenhout) is een stijlvolle houtsoort voor een tafel. Het hout is sterk, heeft een levendige houtstructuur en een mooie, donkere kleur. De modellen van Sav & Økse zijn rank en ogen licht. Wanneer je kiest voor een tafel in walnotenhout, kies je voor een warme en luxe uitstraling voor jouw eettafel.

De walnoot eettafels worden standaard geleverd met een geoliede afwerking. Afwerking met matte lak is ook een optie, hiervoor geldt een meerprijs. Dit is via de website gemakkelijk aan te geven. Naast een volledig houten tafel kun je ook gaan voor een Fenix toplaag op het tafelblad. Fenix geeft je tafel een matte uitstraling en daarbij is het makkelijk schoo te houden. Vingerafdrukken zijn onzichtbaar op Fenix. Ideaal! 

Een walnoot tafel voor iedereen

De collectie van Sav & Økse bestaat uit 11 modelle eettafels. Hierbij zijn er diverse rechte modellen, ronde tafels en ook een ovale variant. Van sommige rechte en ook ronde tafels is er een uitschuifbare versie te bestellen. Ideaal voor wanneer je af en toe wat meer zitruimte tafel nodig hebt. De walnoten eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van 140 tot 300 cm lang. Wanneer je specifieke wensen hebt, dan is tegen een meerprijs ook maatwerk mogelijk. De meerprijs verschilt per optie en is op aanvraag.

Scandinavische meubelcollectie

Sav & Økse bestaat inmiddels uit een uitgebreide meubelcollectie. Niet alleen eettafels, maar ook bijpassende eettafelbankjes, salontafels, kasten, bureaus, stoelen en Scandinavische zitbanken. De collectie voelt zicht thuis in moderne en minimalistische interieurs en diverse woonstijlen zoals Japandi, Wabi Sabi en natuurlijk het Scandinavische Hygge. 

Showrooms in Zaandam & Utrecht

Alle tafels van Sav & Økse zijn te zien en voelen in de showrooms van De Machinekamer in Zaandam & Utrecht. Je kunt de showrooms van dinsdag tot en met zondag bezoeken. Heb je vragen? Onze medewerkers beantwoorden deze graag en adviseren je bij het uitkiezen van jouw ideale walnoten eettafel.

https://www.sav-okse.nl/nl/collectie/tafels/eettafels/walnoot-eettafels/