Wonen 247
Image default
Woning huren

Huurrecht advocaat Rotterdam nodig?

Huurrecht advocaat Rotterdam inschakelen?

Als u als verhuurder een verhoging van de huur wilt doorvoeren en als de huurder het niet eens is met de huurverhoging? Of heeft u als huurder een huurgeschil met uw verhuurder wegens achterstallig onderhoud? Mogelijk wilt u zich juridisch laten adviseren over het opstellen van een huurcontract? Het maakt niet uit welke huurkwestie het ook is, door een advocaat huurrecht van Advocatenkantoren.nl in de arm te nemen staat u vele malen sterker. Een huurrecht advocaat Rotterdam van Advocatenkantoren.nl hebben alle kennis in huis om u van het juiste juridische advies te voorzien. Mocht het eventueel aankomen op een gerechtelijke procedure, dan treden de huurrecht advocaten daadkrachtig voor u op. Met meerdere advocatenkantoren in Rotterdam staan de aangesloten advocaten al jarenlang vele cliënten bij in Zuid-Holland met diverse kwesties op het gebied van huur en verhuur.

Het aangaan of beëindigen van een huurcontract

Het huurrecht bevat de aspecten die ertoe doen bij hetbeëindigen of aangaan van een huurcontract. Het huurrecht bevat veel regelgeving van dwingend recht. Welke betekent dat van deze wettelijke regels niet mag worden afgeweken. De inhoud van het huurcontract is dus van groot belang doordat met de juiste regels rekening gehouden dient te worden. Zo wordt voorkomen dat er afspraken worden gemaakt die niet rechtsgeldig zijn. De huurrecht advocaten van Advocatenkantoren.nl staan zowel verhuurders als huurders bij tal van uiteenlopende zaken op het gebied van het huurrecht. De huurrecht advocaten stellen contracten op, beoordelen deze en brengen juridisch advies uit. Hierbij kun je denken aan gebreken die hersteld moeten worden, over overlast of wanbetaling.

Veel voorkomende huurgeschillen zijn:

  • Geschillen bij beëindiging door de verhuurder of de huurder

  • Huurachterstand

  • Huurprijswijzigingen

  • De staat van oplevering na de huur

  • Achterstallig onderhoud van een woning

  • Onderverhuur zoals AirBnB

  • Overlast van buren

Bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte, woonruimte en overige objecten

De wettelijke regels binnen het huurrecht verschillen per huurobject. Daarbij kan een onderscheid gemaakt worden tussen kantoorruimte,woonruimte, bedrijfsruimte (winkels, hotels etc.) en overige objecten.