Wonen 247
Image default
Woningen

Makelaar Amsterdam Noord

Makelaar Amsterdam Noord

Met de komst van de Noord/Zuidlijn is Amsterdam Noord een stuk populairder geworden. Waar Noord voorheen “moeilijk” te bereiken was, is dit tegenwoordig helemaal anders. Nooit eerder was Amsterdam Noord zo populair om te wonen. De vele nieuwe nieuwbouwprojecten aan de oevers van het IJ, NDSM en Tuindorp Oostzaan zorgen voor genoeg aanbod voor mensen die graag in Amsterdam Noord willen wonen. Hou je van karakter of wil je wonen in een fonkelnieuwe woning met prachtig uitzicht? Een makelaar Amsterdam Noord is precies op de hoogte van de beschikbare pareltjes in Amsterdam Noord en geeft je graag tips in welke buurten het fijn wonen is. Zo zijn onderstaande buurten gezellig. 

⁃   Buikslotermeerplein
⁃   Volewijck
⁃   Nieuwendam
⁃   Buiksloot
⁃   Tuindorp Oostzaan
⁃   Nieuwendammerdijk
⁃   Buiksloterdij

Reis snel door Amsterdam

Vind je het heerlijk om in de weekenden rond te lopen in het Centrum of reis je elke dag van en naar werk in Amsterdam? Als je gaat wonen in Amsterdam Noord woon je heel centraal en ben je binnen no-time op werk of de mooiste plekjes in onze hoofdstad. Amsterdam Noord staat bekend om zijn rust, karakteristieke woningen, natuur, kind vriendelijkheid en winkelen. Maak kennis met de locals en je weet direct waarom Amsterdam Noord zo geliefd is om in te wonen.

Op zoek naar een makelaar Amsterdam Noord

Amsterdam Noord telde bijna 100.000 inwoners op 1-1-2020. Met een totale oppervlakte van 49 km is er dus veel ruimte om te wonen. De verwachting is dat de komende jaren dan ook veel woningen bijgebouwd zullen worden. Maak eens een afspraak met een makelaar Amsterdam Noord en vraag naar de vele mogelijkheden die er zijn. Van mooie gezinswoningen tot aan prachtige appartementen met de meest geweldige uitzichten zijn in Amsterdam te vinden. Het winkelcentrum Buikslotermeerplein is elke dag van de week open en biedt voor jong en oud veel mogelijkheden. Met de bioscoop, spelletjeshal en de flow in de dark midgetgolf is voor jong en oud veel te beleven. Daarnaast kent Amsterdam Noord veel sportmogelijkheden en verengingen. Of het nou voetbal, tennis, dansen, atletiek, zwemmen, hockey of zelfs jeu de boules is, het is in Amsterdam Noord te vinden.