Wonen 247
Image default
Woningen

Stijlvolle messing deurgrepen blijven populair

Een messing deurgreep heeft een hoogwaardige uitstraling en accentueert gekleurde porseleinen knoppen, bijvoorbeeld in crème, groen of zwart. Aan de badkamerdeur kan een messing deurgreep indruk maken met zijn uitgebreide versieringen. Een set van lange messing deurgrepen in bijvoorbeeld een barokdesign kan je deuren ook in een heel nieuw licht laten schijnen. Messing is een legering die voornamelijk bestaat uit koper en zink, met een aandeel van ongeveer 60% koper en 40% zink. Het is een legering met eigenschappen die het zeer veelzijdig maken. Elke messing deurgreep in ons assortiment is gecertificeerd kwaliteitsmessing dat is vervaardigd volgens de Europese regelgeving.

 

Vervang je deurklink met een klassieke messing deurgreep

Wil je jouw deurklinken vervangen? Kies dan voor messing, een klassiek metaal dat nooit uit de mode raakt en alleen maar in waarde zal stijgen. Messing deurklinken zijn een prachtige manier om een ​​vleugje sprankeling en luxe aan je huis toe te voegen. Ze zijn eenvoudig te installeren, zeer sterk en duurzaam. Messing deurgrepen zien er niet alleen indrukwekkend en mooi uit, ze helpen een deur te onderscheiden van de rest van het decor. Deze deurgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte handgreep voor je deuren kunt kiezen.

 

Kies voor deurgreep messing met breed scala aan kleuren

Als je denkt aan koperen deurknoppen, dan zie je ongetwijfeld oude Victoriaanse huizen en gebeeldhouwde details op de deur voor je. Messing deurgrepen hoeven echter niet ouderwets te zijn, ze zijn juist heel stijlvol en modern. Een messinglegering kent een breed scala aan kleurnuances. Hoe lichter goudgeel het messing is, hoe hoger het zinkgehalte in vergelijking met het kopergehalte in de legering. Omgekeerd is een donkerdere, rodere of bronsachtige tint een indicatie van een hoger kopergehalte. Gravures, decoraties en contouren behouden grotendeels de patina, terwijl andere oppervlakken glanzen met een messing glans. Ben je op zoek naar een deurgreep messing? Kijk dan zeker eens op de website van specialist Duergrepenwinkel.nl.