Wonen 247
Image default
Tuin en buitenleven

Een solide tuintafel van steigerhout

Een bbq met het hele gezin, lekker lang tafelen met vrienden of een gezellige borrel met de buurt. Iedereen kent wel van die lange zomeravonden waarop diverse maaltijden en hapjes genuttigd worden. Dan is het wel heel prettig wanneer er een grote, stevige en solide tuintafel aanwezig is om al dat lekkers op te zetten en ruimte te bieden aan alle gasten. Een tuintafel steigerhout is zo’n solide en stevige tuintafel waar je jarenlang plezier van kan hebben. Doordat de tuintafels in meerdere vormen en afmetingen verkrijgbaar zijn, zijn ze geschikt voor tuinen in alle afmetingen.

Tuintafel steigerhout

Een steigerhouten tuintafel is zeer stabiel, solide en bestand tegen alle weersinvloeden. De tuintafel steigerhout hoeft in de wintermaanden dan ook niet naar binnen worden gehaald, wat ervoor zorgt dat je geen extra opslagruimte nodig hebt. De tuintafels zijn gemaakt van robuust steigerhout wat direct voor een stoere look zorgt. De tuintafels kan je behandelen met olie om het hout te beschermen tegen de weersinvloeden, maar je kan het hout ook laten ‘leven’. Door het hout onbehandeld te laten zie je het meubelstuk onder je ogen veranderen. Dit zorgt voor diepgang in de tuin en zorgt ervoor dat je het meubelstuk in de natuur laat opgaan. Steigerhout is zeer duurzaam materiaal waardoor je jarenlang plezier hebt van je tuintafel. Bovendien maak je gebruik van natuurlijke materialen waardoor je milieubewust bezig bent. Er komen bij het produceren van steigerhouten meubelen namelijk geen stoffen vrij die schade kunnen toebrengen aan het milieu. Een zeer milieubewuste en duurzame keuze dus wanneer je kiest voor een tuintafel steigerhout.

De sfeer van een tuintafel steigerhout

Dat een tuintafel een grote sfeerbepaler is in de tuin is misschien geen grote verrassing, maar een steigerhouten tafel doet daar nog een schepje bovenop. Zo kan de steigerhouten tafel bijvoorbeeld worden gecombineerd met een onderstel van steigerbuizen of van staal. De sfeer in de tuin wordt dan direct heel stoer, zonder dat het afbreuk doet aan de duurzaamheid van het meubelstuk. En combineer je de tafel met klassieke stoelen, dan krijgt de tuin een speels karakter. Doordat de tafel handgemaakt wordt is de tafel in bijna alle afmetingen verkrijgbaar. Dus of je nu beschikt over een klein balkon of een heel groot terras, een tuintafel van steigerhout past altijd. Bovendien kan je de steigerhouten tuintafel prima combineren met diverse accessoires, zoals kaarsen, potten en sierkussens op de stoelen. Hierdoor kan je spelen met diverse stijlen en kleuren zodat de tafel het middelpunt van de tuin blijft, zonder dat dit afbreuk doet aan de gekozen sfeer in de tuin.

Dus ben je op zoek naar een mooie, robuuste tuintafel die ook nog eens de sfeer kan bepalen in de tuin? Kijk dan eens naar een tuintafel van steigerhout. Door de robuuste uitstraling krijgt de tuin al snel een stoer uiterlijk en als je de tafel laat veranderen door de wind en de regen breng je je tuin al helemaal in een unieke sfeer. Heerlijk tot in de late uurtjes buiten tafelen en of je dat nu met het gezien alleen of met de hele vriendengroep doet, voor iedere gelegenheid en tuin is er de perfecte tuintafel te vinden.