Wonen 247
Image default
Woonkamer

Ontdek de eiken salontafel met stalen onderstel – geheel op maat gemaakt.

Maak jouw zithoek af met de salontafels van Boomstam-tafels. Voor de perfecte salontafel is het belangrijk om goed te kijken en te meten wat er in jouw woonkamer past. Ga je voor een grote salontafel of juist een paar kleine salontafels welke je eventueel kunt verplaatsen?

 

Collectie salontafels

 

Wij van Boomstam-tafels hebben een ruime collectie aan salontafels. Dit komt door de verschillende salonpoten welke van het merk Nordstahl zijn. De standaard salontafels zijn voornamelijk bij ons rechthoekig of rond. Het leuke bij ons is dat wij ook tegen een standaard vierkante meter prijs je eigen salontafel kan samenstellen. Denk daarbij aan een andere maat of aan een andere vorm.

 

Salonpoten

 

Onze stalen salonpoten zijn van het merk Nordstahl. De salonpoten zijn allemaal voorzien van een stevige poedercoating. De coating zorgt er niet alleen voor dat de salonpoten beschermd zijn tegen vuil en roestvorming maar geeft de poten ook een mooie uitstraling.

 

Behandeling salonbladen

 

Wij raden aan om je salonblad te laten behandelen met één van de behandelingen die wij aanbieden. Laat je jouw salontafel onbehandeld, dan zal deze snel verkleuren en trekken er vlekken in. Wij bieden de transparante skylt lak aan, hiermee behoud je de originele kleur van het hout, maar is het blad wel beschermd. Verder hebben wij de keuze uit verschillende Osmo behandelingen. Hiermee brengen wij een andere kleur aan, maar is het blad ook beschermd.

 

Randafwerking

 

De randafwerking is erg belangrijk voor het uiterlijk van jouw salonpoten. Standaard maken wij de bladen met een rechte rand. Zo is de volledige dikte van 4 cm zichtbaar. Hetzelfde geldt voor de salonbladen met een boomrand. Wil je jouw salontafel een slanker uiterlijk geven, kies dan voor een facet rand wat ook wel een verjongde rand wordt genoemd. Wij maken er dan een schuine rand van 45 graden aan, wat het blad optisch gezien dunner laat lijken.

 

Ga voor meer informatie naar www.boomstam-tafels.com

https://www.boomstam-tafels.com/salontafels/