Wonen 247
Image default
Woonkamer

Ontdek de stijlvolle stalen middenpoten industriele-tafels.com

Opzoek naar de perfecte middenpoot voor jouw tafel? Bij industriele-tafels.com vind je een uitgebreide collectie stalen middenpoten, beschikbaar in verschillende vormen en maten om aan al jouw wensen te voldoen. Met onze tafelpoten heb je niet alleen een functionele poot maar ook een unieke poot.

 

Onze populairste middenpoot is de Matrix tafelpoot, die een moderne uitstraling geeft aan je tafel. De Matrix poot is niet alleen de populairste maar zeker ook de meest praktische middenpoot. Door het handige model kan je met gemak je stoelen kwijt, zonder dat de poot in de weg zit. Uiteraard staat er altijd een poot in het midden dus dit is wel afhankelijk van de soort stoelen die je thuis hebt.

De Matrix spinpoot is niet de enige middenpoot in onze collectie. Zo hebben wij nog verschillende soorten V poten, de Harp poot maar ook handige poten die speciaal voor ronde en vierkante tafels zijn gemaakt zoals de Dubbele kruispoot en de Twist rond.

 

Afwerking

 

Wat onze tafelpoten extra aantrekkelijk maakt, is de stevige poedercoating die wij op de poten aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de poten netjes zijn afgewerkt en gelijk ook zijn beschermd. Een poedercoating is namelijk 1 van de sterkste afwerkingen die je kunt hebben voor jouw tafelpoot. Wij brengen 1 laag aan, hierdoor kunnen de tafelpoten ook buiten worden gebruikt enkel geven wij geen garantie op roestvorming. De meeste poten zijn verkrijgbaar in het wit of in het zwart.

 

Montage

 

Alle poten zijn demontabel, hierdoor zijn de poten makkelijk te vervoeren en passen ze in bijna elke auto. Doordat ze demontabel zijn moet je de poot zelf in elkaar zetten en aan het blad monteren. Gelukkig is dit eenvoudig te doen. Bij hele zware poten raden wij aan om dit even met 2 mensen te doen. De montage handleiding is terug te vinden op onze website bij elk product.

 

Verzenden

 

De poten zijn verpakt in stevige kartonnen dozen waardoor wij ze met gemak kunnen verzenden. In de meeste gevallen verzenden wij jouw bestelling met DPD. Mocht je een tafelpoot bestellen die zwaarder is, dan verzenden wij de tafelpoot op een pallet met DHL. Dit staat per tafelpoot aangegeven op onze website.

https://www.industriele-tafels.com/middenpoten/