Wonen 247
Image default
Consumenteninformatie

De voordelen van een wasmachine huren

Ga je binnenkort verhuizen? Dan heb je ongetwijfeld ook een wasmachine nodig. Je kunt in de eerste plaats een een nieuwe aankopen, maar een wasmachine huren behoort ook tot de mogelijkheden. Maar waarom zou je voor huren kiezen? Dat wordt in dit artikel uitgelegd.

Ideaal voor mensen met weinig geld op bank

We leven in dure tijden en niet iedereen heeft een flinke som geld op de bank staan. Een goede wasmachine is echter vrij prijzig en het is ook weer niet handig om er speciaal geld voor te lenen. Wanneer je een wasmachine gaat huren, dan betaal je meestal een klein bedrag per maand. Je hoeft dus niet direct een som geld af te rekenen. Ideaal voor mensen met een vast inkomen die op dit moment weinig geld op de bank hebben staan.

Gratis service

Koop je een wasmachine bij een reguliere winkel of bestel je er een online? Dan krijg je vaak geen aanvullende service. Je moet de wasmachine zelf naar je woning slepen en je bent verantwoordelijk voor de installatie. Ga je een wasmachine huren? Dan profiteer je vrijwel altijd van een aanvullende service. Ze bezorgen de wasmachine bij je thuis en zorgen voor een goede installatie. Wil je de huur opzeggen of wil je de wasmachine laten meeverhuizen? Ook dit wordt allemaal door het verhuurbedrijf geregeld.

Kosteloze reparatie

Een wasmachine heeft veel onderdelen en er kan daarom altijd iets mis mee gaan. Heb je een wasmachine aangekocht? Dan heb je na een tijdje geen garantie meer en dan moet je iemand inhuren voor de reparatie. Meestal ben je daar flink wat geld aan kwijt, want de meeste reparateurs rekenen ook voorrijkosten. Soms is het om die reden de moeite niet meer waard om de wasmachine te laten repareren. Een verhuurbedrijf repareert de wasmachine kosteloos bij eventuele problemen.

Ga voor een duurzame wasmachine

De klimaattransitie is in volle gang en elektriciteit en gas worden ook steeds duurder. Een wasmachine verbruikt over het algemeen veel energie en daarom is het handig om voor een energiezuinige wasmachine te gaan. De meeste verhuurbedrijven hebben de beste wasmachines in bezit. Ga voor een wasmachine met energielabel A en bespaar op de lange termijn flink wat geld.

Conclusie

In deze tekst zijn we dieper ingegaan op de voordelen van een wasmachine huren. Huren is ideaal voor mensen die even geen geld op de bank hebben en graag profiteren van kosteloze service.

https://www.skala.nl/