Wonen 247
Image default
Vloeren

Het idee achter keramisch parket.

Het idee achter keramisch parket.

Als u het beste van twee werelden wilt, zoek dan niet verder dan keramisch parket. Deze prachtige en duurzame houten tegels bieden alle voordelen die ze populair maken bij consumenten: ze zijn gemakkelijk te onderhouden, voorkomt dat er vlekken komen in de meest kostbare ruimtes van uw huis (zoals keukenbladen) en gaan langer mee dan natuursteen of andere soorten vloeren omdat er niets op kan krassen.

Wat is precies keramisch parket.

Keramisch parket is een mooi, hoogwaardig vloermateriaal dat bestaat uit keramische tegels met een overlappende houten toplaag. De kleimix waarvan ze zijn gemaakt wordt in vorm geperst en gebakken bij temperaturen van meer dan 1000 graden voordat ze worden bedekt met de door u gewenste print – in dit geval is dat het kenmerkende “houteffect” ontwerp dat u in elke uitvoering ziet. Indien nodig kunnen afwerkingen komen met glazuurlagen, zodat er geen vuil of schade langs de duurzame afwerking komt.

Wat zijn nu de voordelen van keramisch parket.

De voordelen van keramisch parket boven een houten vloer zijn legio. Het vereist weinig onderhoud, stofzuigen en af en toe dweilen zorgt ervoor dat het er jarenlang goed uit blijft zien. De hoge slijtvastheid maakt dit type perfect als u kinderen of huisdieren hebt die vaak vuil in uw huis achterlaten, maar er is ook minder risico dat er ongelukken gebeuren op deze types omdat ze zo duurzaam zijn in vergelijking met echte houten vloeren die gemakkelijk krom kunnen trekken na slechts één gebeurtenis (hoe klein ook). Bovendien is het geschikt voor vloerverwarmingssystemen.

Welke keuzes bestaan er.

Keramische vloeren biedt een breed scala aan verschillende stijlen en kleuren voor keramisch parket. Het grote voordeel van dit type vloer is dat u een authentieke houtlook kunt krijgen met realistische imperfecties, zoals knoesten in het oppervlak of verschillende breedtes, afhankelijk van het patroon. U kunt ook kiezen uit een keramische visgraat parketvloer

Kom naar de showroom.

Heeft u er ooit aan gedacht om iets extra’s aan uw huis toe te voegen? Iets dat het aantrekkelijker en comfortabeler maakt voor iedereen die er binnenkomt. Zo ja, overweeg dan de installatie van keramische vloeren. Deze prachtige oppervlakken zijn er in veel verschillende stijlen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: hun duurzaamheid.

 

Kom bij ons langs. De koffie staat voor u klaar. Wij hebben de grootste showroom van Nederland met maar liefst 600m2 aan uitgestalde keramische parket vloeren.

 

https://keramischparket.nl/