Wonen 247
Image default
Woning kopen

Woning verkopen Wassenaar

Wanneer u uw woning gaan verkopen is het verstandig om een goede, en betrouwbare makelaar in de arm te nemen. Buise en van Soest makelaars kent huizenmarkt in Wassenaar en omstreken als geen ander, en ondersteunt u van A tot Z. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kunnen u uitstekend begeleiden in zowel de particuliere als zakelijke markt. Hierdoor bent u altijd zeker van een realistische verkoopprijs en dat er samen met u een effectieve verkoopstrategie wordt opgesteld. In deze blog vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Presentatie van uw woning

Om uw woning snel en voor een goede prijs te kunnen verkopen is een professionele presentatie van cruciaal belang. Dit betekent dat achterstallige werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, en dat alles uiteraard schoon moet zijn. Als dit in orde is wordt er mooi beeldmateriaal geschoten door onze fotograaf. Wij zullen uw woning zowel online als offline zo goed mogelijk presenteren aan potentiële kopers.

Communicatie en persoonlijk contact

Kiest u ervoor om uw woning te koop te zetten, dan wilt u natuurlijk goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Buise van Soest makelaars staat erom bekend om altijd te communiceren in heldere en korte lijnen, zodat u als direct weet wat de vorderingen in uw verkoopproces zijn. Verloopt het proces niet zoals gehoopt of verwacht? Dan kijken wij samen met u naar hoe we wellicht de verkoopstrategie kunnen bijstellen. Hierdoor weet u zeker dat de verkoop van uw woning prettig en aangenaam verloopt. Persoonlijk contact staat bij ons altijd centraal en wij denken uiteraard graag met u mee.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning in Wassenaar, of heeft u interesse in onze diensten? Neem dan direct contact met ons op! Wij komen graag bij u langs om de situatie te inventariseren. Hierna kunnen we samen met u een plan van aanpak opstellen om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!

https://www.buisevansoest.nl/