Wonen 247
Image default
Deur kozijn raam trap

Helpt ramen kitten tegen tocht en wind?

Hoe te beginnen bij ramen.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om een mooi en goed onderhouden huis te hebben. Dit kan moeilijk zijn wanneer je een bestaand huis renoveert of nieuwe ontwerpen uitprobeert voor je toekomstige woning, maar er zijn enkele eenvoudige manieren die het leven gemakkelijker maken! Daar hoort het vernieuwen vande kit bij ramen bij.

Een professionele vakman van Kitbedrijf Amsterdam verwijdert snel en vakkundig alle oude kit, zodat hij verder kan met het aanbrengen van een nieuwe laag. Het maakt niet uit wat voor soort product u gebruikt – acryl of siliconen; onze professionals zijn getraind in het veilig verwijderen zonder iets anders te beschadigen terwijl ze hun werk efficiënt doen.

Waar nog meer op te letten.

De nieuwe kleur van de kit. Soms is het beter om uw kit aan te passen aan de kleur van uw schilderwerk. Daar kunt u voor kiezen. In de doe-het-zelf winkels liggen vaak alleen standaard kleuren. Maar bij een kitbedrijf ligt dat anders. Die heeft vele kleuren om uit te kiezen. Zelfs kan die vakman kleuren mengen.

Scheelt het op uw energierekening?

Het afkitten van ramen zorgt ervoor dat tocht- en warmteverlies wordt geminimaliseerd. Als u niet alleen de ramen laat kitten maar ook de kozijnen, dan wordt duurzaamheid optimaal gebruikt.

Een positief extra voordeel.

Daarnaast geeft het uw woning of pand een prachtige uitstraling. U wilt toch ook dat uw woning een plaatje is voor iedereen. En dat uw voldoet aan de hoogst haalbare duurzaamheid.

Extra tip van Kitbedrijf Amsterdam.

Natuurlijk kunt u het zelf doen en in de winkels liggen veel producten en hulpmiddelen, maar wellicht is de prijs toch goedkoper dan u dacht door het aan een vakman uit te besteden. Neem de proef op de som. (regio Amsterdam)

 

 

https://kitbedrijf-amsterdam.nl