Wonen 247
Image default
Huiseigenaren

Glaszetter Haarlem – Glaszetter Snel

Glaszetter Snel

Ramen met driedubbele beglazing zijn ontworpen om uw huis in de winter warmer en in de zomer koeler te houden door geluid van buitenaf tegen te houden. Dit wordt bereikt met drie lagen glas, met daartussen een laag emissiefolie dat helpt warmteverlies te blokkeren wanneer er geen zon beschikbaar is voor isolatiedoeleinden; deze vormen één zeer efficiënte barrière tegen ongewenste externe verstoringen zoals geluid of temperatuurschommelingen van binnenuit!

 

Glaszetter met spoed

Dubbele en driedubbele beglazing is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf warm blijft in de winter, veilig is voor inbraak tijdens het vijandige inbraakseizoen (vooral met de nieuwste ontwikkelingen!) EN ze houden ook lawaai buiten zodat u beter dan ooit kunt horen wat er binnen gebeurt! Neem nu contact op met Glaszetter Haarlem.

Glaszetter Haarlem

Isolatieglas met extra beveiliging

Driedubbele beglazing is de beste manier om uw huis warm te houden in de winter en koel in de zomer. Deze ramen zijn duurder, maar na verloop van tijd betalen ze zich terug met een verhoogde energie-efficiëntie die helpt geld te besparen op verwarmingskosten! De meeste panden verliezen thermische energie via hun deuren of muren (als ze geen isolatieglas hebben) – de plaatsen waar u elke dag binnenkomt en vertrekt – dus het upgraden van deze gebieden kan het verschil maken voor gezinnen die uitkijken naar toekomstige generaties die te lijden hebben onder hoge temperaturen als gevolg van klimaatverandering.

 

Alle soorten glas binnen 3 dagen geleverd.

Ramen zijn een essentieel onderdeel van elke woning, en het spreekt voor zich dat 2 of 3 ruiten moeilijker zijn dan een enkele laag. Glaszetter Snel gebruikt hoogwaardig glas met lage E beglazing voor maximale veiligheid bij elk project dat we doen! Er is keuze te over, zoals naar binnen opengaande ramen die zorgen voor een uitstekende bescherming tegen indringers; naar buiten draaiende kiepmodellen zodat u uw omgeving gemakkelijk in de gaten kunt houden terwijl u zelf verborgen blijft – en zelfs hefboompanelen indien nodig omdat ze speciaal ontworpen zijn als diefstalbeveiliging (hoewel deze er niet zo mooi uitzien). Het beste is dat er niet slechts één optie is wanneer u onze ongelooflijke selectie doorzoekt en onze ervaren glaszetters kunnen u helpen bij het maken van deze keuzes.

https://glaszettersnel.nl