Wonen 247
Image default
Huiseigenaren

Hoe maak je jouw verstopte afvoer in Rotterdam op 2 eenvoudige manieren schoon

Heeft u dagenlang geworsteld met het verhelpen van een verstopte afvoer? Zo ja, dan bent u niet de enige. Verstopte afvoeren in Rotterdam kunnen heel vervelend zijn, en kunnen tot allerlei problemen leiden. In dit artikel nemen we twee eenvoudige manieren met u door om een verstopte afvoer te verhelpen zonder hulp van een professional voor uw ontstopping in Rotterdam. Wacht dus niet langer – begin vandaag nog met het verhelpen van die afvoer!

1.    Baking Soda, azijn, & andere keuken ingrediënten voor verstopte afvoeren

Baking soda en azijn zijn twee veelgebruikte ingrediënten die in keukens worden gebruikt om verstopte afvoeren te ontstoppen. Andere ingrediënten die kunnen worden gebruikt zijn zout, bakpoeder en ijs.

Om een verstopte afvoer te verhelpen met zuiveringszout, mengt u 1/2 kopje zuiveringszout met 1 kopje water in een kom. Giet het mengsel in de afvoer en wacht tot de afvoer vrij is. Om een verstopte afvoer te ontstoppen met azijn, meng 1 kopje azijn met 1 kopje water in een kom. Giet het mengsel in de afvoer en wacht tot de afvoer vrij is.

Om een verstopte afvoer te ontstoppen met zout, meng 2 eetlepels zout met 1 liter koud water in een kom. Giet het mengsel in de afvoer en wacht tot de afvoer is gestopt met stromen voordat u uw handen wast. Om een verstopte afvoer te ontstoppen met bakpoeder, meng 3 eetlepels bakpoeder met 1 liter koud water in een kom. Giet het mengsel in de afvoer en wacht tot de afvoer is gestopt met stromen voordat u uw handen wast.

Als u ijs gebruikt om een verstopte afvoer te ontstoppen, zorg er dan voor dat u het langzaam in de afvoer giet, zodat het geen andere voorwerpen blokkeert die vrij kunnen wegstromen.

2.    Waterstofperoxide, bijtende soda, & andere chemicaliën voor verstopte afvoeren

Waterstofperoxide is een geweldige chemische stof voor het reinigen van een verstopte afvoer. Het werkt door het afbreken van de verstopping, en vervolgens het verwijderen van het vuil met het water. U kunt waterstofperoxide op verschillende manieren gebruiken om een afvoer te ontstoppen.

Een andere geweldige chemische stof voor het reinigen van een verstopte afvoer is natronloog. Bijtende soda werkt door het afbreken van de verstopping, en dan het verwijderen van het puin met het water. U kunt bijtende soda gebruiken op een verscheidenheid van manieren om een afvoer te reinigen.

Tenslotte kunt u ook andere chemicaliën gebruiken om een verstopte afvoer te ontstoppen. Deze chemicaliën werken door het afbreken van de verstopping, en dan het verwijderen van het vuil met het water. Enkele van deze chemicaliën zijn zuiveringszout, azijn en zoutzuur.

https://www.rioolgroep.com/